"Πρώτο Θέμα": "Διονυσία Αυγερινοπούλου-Οι γνώσεις της θα είναι πολύτιμες για την οικονομία"
Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 00:00

Με ιδιαίτερα κολακευτικές επισημάνσεις για τις γνώσεις της Δρ. Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου στο θέμα της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων και του περιβάλλοντος αναφέρθηκε σε σημερινό άρθρο της η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", το οποίο την ξεχώρισε από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και αφιέρωσε στη Βουλευτή Ηλείας, ειδικό σχόλιο.

Ο αρθρογράφος του Οικονομικού Ρεπορτάζ της μεγάλης σε κυκλοφορία εφημερίδας, καταξιωμένος δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπουσμπουρέλης σημείωσε χαρακτηριστικά στη στήλη του Business Stories: 

"Θέλει προσοχή το τι θα προτιμήσει ο χώρος της οικονομίας από τα κόμματα στις εκλογές. Διεθνείς σχέσεις και διασυνδέσεις για την προσέλκυση επενδύσεων, ιδιαίτερες γνώσεις στον περιβαλλοντολογικό κλάδο, ιδιαίτερα δε στον τομέα των χρηματοδοτήσεων είναι μόνο μερικά από τα προσόντα της Διονυσίας Αυγερινοπούλου, που ξανακατεβαίνει στην Ηλεία".

 

 

 
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΡΑΨΕ:
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 12:09

 
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ
Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 19:17
avgerinopoulou
 
Δήλωση Στήριξης της υποψηφιότητας της Βουλευτού Επικρατείας Υποψήφιας Βουλευτού Ηλείας κας. Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου απέστειλε προς τα ΜΜΕ ο κ. Κωστής Δ.Γόντικας.
Τρίτη, 01 Μαΐου 2012 13:54
Προς αποφυγή εσφαλμένων συνειρμών, λόγω του ότι παλαιός συνεργάτης μου και πρώην πολιτευτής της Ν. Δημοκρατίας πολιτεύεται στις προσεχείς εκλογές με άλλο κόμμα, δηλώνω ότι όπως πάντα έτσι και σ’ αυτές τις εκλογές στηρίζω τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Με την ευκαιρία αυτή χαιρετίζω την ανανέωση του ψηφοδελτίου μας. Οι νέοι υποψήφιοι θα συμπαραταχθούν στα καταξιωμένα στελέχη μας και μαζί τους, όλοι εμείς, θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη.

Μεταξύ αυτών των νέων υποψηφίων ξεχωρίζω τη συμπατριώτισσά μας κ. Διονυσία -Θεοδώρα Αυγερινοπούλου που δυναμικά εκπροσωπεί το «νέο αίμα» στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Απτά δείγματα των ικανοτήτων της μας έδωσε κατά τη διάρκεια της θητείας της ως βουλευτού Επικρατείας.

Συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη, την εμπειρία με τη γνώση των προβλημάτων του Νομού μας καθώς και την αγάπη της για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, πιστεύω ότι η κ. Αυγερινοπούλου πράγματι αξίζει να τύχει της επιλογής μας.

ΚΩΣΤΗΣ Δ. ΓΟΝΤΙΚΑΣ

πρώην Βουλευτής Ηλείας

πρώην Ευρωβουλευτής
 
"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ": ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 15:14

                           Κυριακή 29/04/2012

  "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΗ"

"Την πλήρη στήριξη του κ. Κώστα Καραμανλή έχει η υποψήφια της Ν.Δ. κυρία Διονυσία θεοδώρα Αυγερινοπούλου στην Ηλεία. Προσωπική του επιλογή το 2009, της έδωσε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας λόγω της έντονης δράσης της στην Αμερική. Η δραστήρια δικηγόρος Διεθνών Υποθέσεων αποδείχτηκε επιτυχημένη επιλογή για την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της Ν.Δ. Σε αυτό ποντάρει και ο κ. Αντώνης Σαμαράς, που τη θεωρεί αξιοποιήσιμο στέλεχος για την επόμενη μέρα..."

AXIOPOIISIMI_PROTO_THEMA

 

 
Περισσότερα Άρθρα...