Συνάντηση Αυγερινοπούλου με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ενέργειας και μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ
Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 00:00

SYNANTISIΣυνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ενέργειας Gus Bilirakis και μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών είχε η Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος Βουλευτής Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου στο πλαίσιο επίσκεψής τους στη Βουλή των Ελλήνων. 

Οι Έλληνες Βουλευτές υποδέχθηκαν θερμά τους Αμερικανούς συναδέλφους τους Michelle Backman, Gregory Meeks, Jack Kingston, καθώς και τον ελληνικής καταγωγής επικεφαλής τους, κ. Gus Bilirakis. Ο κ. Μπιλιράκις, με καταγωγή από την Κάλυμνο, είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου και Ενέργειας της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και επικεφαλής της ομάδας Βουλευτών που στηρίζουν τα θέματα της Ελλάδας. 

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, Δρ. Αυγερινοπούλου συνομίλησε με τον κ. Μπιλιράκη για θέματα επενδύσεων στους τομείς ενέργειας και περιβάλλοντος με στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους νέους. Θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση τον ερχόμενο μήνα στη Νέα Υόρκη. Συζήτησε επίσης, με τους ομολόγους της για τους ομογενείς από την Ηλεία που ζουν και προοδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.