Δήλωση με αφορμή τις εκλογές που προκηρύσσονται λόγω της αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 00:00

avgerinopoulou

«Οδεύουμε προς τις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών. Τις εκλογές αυτές, τις προκάλεσε η αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ και η απόπειρα εφόρμησης στην εξουσία. Η αξιωματική αντιπολίτευση παραγνωρίζει το τίμημα για τη χώρα και τη θέληση των πολιτών που έχουν δεχθεί να κάνουν μεγάλες θυσίες επιζητώντας πολιτική σταθερότητα και αντιμετώπιση των οικονομικών δυσκολιών. 

Σε αυτές τις εκλογές είναι κρίσιμο να αποφασίσουμε με ωριμότητα. Δεν υπάρχουν ούτε τα χρονικά περιθώρια, ούτε και οι αντοχές για επικίνδυνα ακροαριστερά πειράματα. Η χώρα χρειάζεται σταθερές διεθνείς συμμαχίες, σκληρή δουλειά και ελπίδα.  

Χρειαζόμαστε πολιτικές για μια υγιή οικονομία με ανταγωνιστικότητα, που μπορεί να οδηγήσει σε νέες θέσεις εργασίας. 

Καλώ όλους τους πολίτες να δράσουν με υπευθυνότητα. Χρειάζεται να αποφασίσουν  για το μέλλον  τους και για το μέλλον της χώρας. Πρέπει να αποφασίσουν για το αν θα κρατήσουν την Ελλάδα εντός της Ευρώπης, εντός του Ευρώ κι εντός της μεγάλης ομάδας των κρατών που ηγούνται της πορείας για ανάκαμψη και ανάπτυξη. 

Τον αγώνα για μια χώρα με προοπτικές και δύναμη θα τον δώσουμε με σθένος και αλήθεια. Και με τη στήριξη του Ελληνικού λαού θα τον κερδίσουμε και αυτή την φορά».