Θέματα πρώην Ταμείου Μολυβιάτη
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 09:55

 

Αθήνα, 11 Μαρτίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής

τα θέματα του πρώην Ταμείου Μολυβιάτη

 

Πρόσκληση για Υποβολή Προτάσεων

Με θέμα την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών, μέσω δωρεών που συγκεντρώθηκαν μετά τις πυρκαγιές του 2007 στο πρώην Ταμείο Μολυβιάτη θα συνεδριάσει την Πέμπτη 14 Μαρτίου, η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, υπό την προεδρία της Βουλευτού Ηλείας,  Δόκτορος Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου.

Για την πορεία της αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών τους Βουλευτές- μέλη της Επιτροπής θα ενημερώσουν ο κ. Γεώργιος Αμοργιανιώτης, Ειδικός Γραμματέας Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και η κυρία Μιλένα Κόντου, Διευθύντρια της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (Υ.Α.Σ.) του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, καθώς και εκπρόσωποι των Περιφερειών.

 

Καλούνται πολίτες που προέρχονται από πυρόπληκτες περιοχές, επιστημονικοί φορείς, σύλλογοι και Μ.Κ.Ο να αποστείλουν στην Επιτροπή προτάσεις, επισημάνσεις και σχόλια για θέματα που αφορούν στην πορεία αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών στα φαξ: 210 3706597 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Συνημμένα σας αποστέλλουμε Ερώτηση, που κατέθεσε η Βουλευτής Ηλείας στα αρμόδια Υπουργεία, για την αποκατάσταση του Ναού της Αθηνάς στο δ.δ Πρασιδάκι του Ν.Ηλείας, που είχε πληγεί από τις πυρκαγιές του 2007.