Δήλωση Στήριξης της υποψηφιότητας της Βουλευτού Επικρατείας Υποψήφιας Βουλευτού Ηλείας κας. Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου απέστειλε προς τα ΜΜΕ ο κ. Κωστής Δ.Γόντικας.
Τρίτη, 01 Μαΐου 2012 13:54
Προς αποφυγή εσφαλμένων συνειρμών, λόγω του ότι παλαιός συνεργάτης μου και πρώην πολιτευτής της Ν. Δημοκρατίας πολιτεύεται στις προσεχείς εκλογές με άλλο κόμμα, δηλώνω ότι όπως πάντα έτσι και σ’ αυτές τις εκλογές στηρίζω τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Με την ευκαιρία αυτή χαιρετίζω την ανανέωση του ψηφοδελτίου μας. Οι νέοι υποψήφιοι θα συμπαραταχθούν στα καταξιωμένα στελέχη μας και μαζί τους, όλοι εμείς, θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη.

Μεταξύ αυτών των νέων υποψηφίων ξεχωρίζω τη συμπατριώτισσά μας κ. Διονυσία -Θεοδώρα Αυγερινοπούλου που δυναμικά εκπροσωπεί το «νέο αίμα» στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Απτά δείγματα των ικανοτήτων της μας έδωσε κατά τη διάρκεια της θητείας της ως βουλευτού Επικρατείας.

Συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη, την εμπειρία με τη γνώση των προβλημάτων του Νομού μας καθώς και την αγάπη της για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, πιστεύω ότι η κ. Αυγερινοπούλου πράγματι αξίζει να τύχει της επιλογής μας.

ΚΩΣΤΗΣ Δ. ΓΟΝΤΙΚΑΣ

πρώην Βουλευτής Ηλείας

πρώην Ευρωβουλευτής