Η Διονυσία Θεοδώρα για το Περιβάλλον

Μήνυμα για το Περιβάλλον

Web-TV

Νομοσχέδιο για την ανακύκλωση
Στη διεθνή περιβαλλοντική έκθεση ECOTEC η Βουλευτής Επικρατείας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου
Παρασκευή, 08 Απριλίου 2011 09:42

Η Βουλευτής Επικρατείας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης «Ecotec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα», η οποία ξεκινά την Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρα 15.00′ στο «Expo Athens» (Ανθούσα Αττικής) και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 10 Απριλίου.

Η έκθεση Ecotec, που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, στηρίζει τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, τις «πράσινες» τεχνολογίες και φιλοξενεί σημαντικούς εκθέτες του κλάδου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μαζί με το συνέδριο που διοργανώνεται το τετραήμερο 7-10 Απριλίου, το Ecoforum, αποτελεί παράδειγμα ενός κλάδου, που σε πείσμα των καιρών, αποδεικνύεται με αυξανόμενη δυναμική και μπορεί να συμβάλλει στην επανεκίνηση της οικονομίας και στην ανάπτυξη για την χώρα μας.

Η Νέα Δημοκρατία, στηρίζοντας ενεργά τις περιβαλλοντικές, αλλά και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και δράσεις, θα δώσει το «παρών» στις εκδηλώσεις της έκθεσης. Η κα. Αυγερινοπούλου θα επισκεφτεί τους εκθεσιακούς και συνεδριακούς χώρους, θα συνομιλήσει με εκπροσώπους εταιρειών και θα συζητήσει μαζί τους ζητήματα που αφορούν στο νομοθετικό πλαίσιο και την ανάπτυξη της πολιτικής περιβάλλοντος και έρευνας και τεχνολογίας.