Συνάντηση Αυγερινοπούλου με Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Ν. Ηλείας
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 21:22

Επ’ ευκαιρία της εκλογής του ως Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ν. Ηλείας, κ. Ιωάννη Αλεξόπουλου, πραγματοποιήθηκε συνάντησή του με την Δρα. Αυγερινοπούλου Διονυσία-Θεοδώρα, πρ. Βουλευτή Ν. Ηλείας, στο Πολιτικό της Γραφείο στην Αθήνα. Η Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου συνεχάρη τον κ. Αλεξόπουλο, όσο και όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ για την εκλογή τους, και αφού συζήτησαν τα θέματα που αντιμετωπίζει η νέα γενιά του νομού, τον διαβεβαίωσε ότιθα είναι δίπλα τους και θα σταθεί αρωγός τους σε κάθε προσπάθειά τους. Η ίδια η Δρ. Αυγερινοπούλου στέκεται πάντα πολύ κοντά στην νέα γενιά, ευρισκόμενη και η ίδια κοντά τους ηλικιακά, γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματά τους, αλλά και ούσα ως μία από τις πολιτικούς που διετέλεσαν από τους νεότερους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ήδη από την ηλικία των 33 ετών.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου και ο νέος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ν. Ηλείας συζήτησαν σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο Νομός Ηλείας και συνεπώς και οι νέοι της περιοχή, όπως ζητήματα ευρέσεως εργασίας, καθώς και αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης. Μάλιστα, η Δρ. Αυγερινοπούλου, και με την ιδιότητά της ως Προέδρου του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δικαίου, Επιστήμης και Τεχνολογίας, έφερε τον κ. Ιωάννη Αλεξόπουλο σε μια πολύ εποικοδομητική δια ζώσης επικοινωνία με εξειδικευμένους συνεργάτες της για θέματα που άπτονται περιβαλλοντικής και αγροτικής διαχείρισης, καθώς και διαχείρισης υδάτων, ώστε να ξεκινήσουν πιλοτικά προγράμματα στο Ν. Ηλείας.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου ευχαρίστησε τον κ. Αλεξόπουλο για την εποικοδομητική συζήτησή, ευχήθηκε να είναι πάντα η ΟΝΝΕΔ τόσο δυναμική και κοινωνικά ευαίσθητη, και απηύθυνε πρόσκληση για συνάντηση στην ΟΝΝΕΔ Ν. Ηλείας στις επόμενες εβδομάδες στο Νομό.

alt

alt