ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ, ΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑ ΘΙΝ’ΑΛΟΣ
Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 00:00

zaxaroΣυνάντηση με το νέο Πρόεδρο της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) κ. Δημήτριο Δημητρίου  είχε η  Βουλευτής Ηλείας, Ν.Δ. Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στα γραφεία της ΕΤΑΔ, η Ηλεία Βουλευτής ζήτησε μετ’επιτάσεως την  αξιοποίηση των ιαματικών πηγών του Καϊάφα, καθώς και την άμεση επαναλειτουργία του παραθαλάσσιου περιπτέρου «Παρά θιν’αλός» στη Ζαχάρω.

Η Ηλεία Βουλευτής συναντήθηκε με τον κ. Δημητρίου μετά τις επαφές που είχε για τα θέματα αυτά τόσο με τον νέο πρόεδρο και αξιωματούχους του ΤΑ.Ι.ΠΕΔ, όσο και με την Υπουργό Τουρισμού, κα.΄Ολγα Κεφαλογιάννη. 

Η Δρ. Αυγερινοπούλου ζήτησε από τον κ. Δημητρίου να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες της ΕΤ.Α.Δ και των άλλων εμπλεκόμενων φορέων, έτσι ώστε να προχωρήσουν άμεσα έργα αναβάθμισης των ιαματικών πηγών και των εγκαταστάσεων του Καϊάφα. Ενημέρωσε επίσης, τον Πρόεδρο της Ε.Τ.Α.Δ. ότι υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον από ομογενείς επενδυτές για την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού στον Καϊαφα, όπως αυτό εκδηλώθηκε κατά το πρόσφατο ταξίδι και τις επαφές που είχε η Βουλευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες και με διεθνείς τουριστικές αλυσίδες.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου κάλεσε τον κ. Δημητρίου να επισκεφθεί την περιοχή για να αποκτήσει πλήρη εικόνα. Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΔ αποδέχθηκε την πρόσκληση και αναγνώρισε τις προσπάθειες της Βουλευτή για την Ζαχάρω και τον Καϊάφα όλα αυτά τα χρόνια.