ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 00:00

Συνάντηση με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο κ. Αθανάσιο Αθανασόπουλο πραγματοποίησε στο αρχηγείο του Λ.Σ. η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. 

Η Ηλεία Βουλευτής  συζήτησε με τον κ. Αρχηγό για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Σώμα σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, και εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι άνδρες και οι γυναίκες του Λ.Σ. τόσο στον τομέα της λαθρομετανάστευσης, όσο μεταξύ άλλων, και στην αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου, του εμπορίου ναρκωτικών και άλλων έκνομων ενεργειών. Η Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος συζήτησε εξάλλου με τον κ. Αρχηγό θέματα θαλάσσιας προστασίας. 

Η Δρ. Αυγερινοπούλου σημείωσε ότι είναι αναγκαίο να ενισχυθούν οι ομάδες δράσεις του Λιμενικού Σώματος και να εφοδιαστούν με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή. Η ίδια τόνισε ότι στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ομάδων πρώτης γραμμής του Λιμενικού Σώματος είναι απαραίτητο να ενισχυθεί κατά προτεραιότητα η Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Λ.Σ. στην Ηλεία, αλλά και όλοι οι λιμενικοί σταθμοί καθώς ο Νομός διαθέτει ακτογραμμή μήκους 100 χιλιομέτρων.