Παρέμβαση Αυγερινοπούλου στον Πρωθυπουργό για τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου Πύργου
Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 00:00

Παρέμβαση στον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Αργύρη Ντινόπουλο πραγματοποίησε σήμερα η  Ηλεία Βουλευτής, Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου για τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου Πύργου. 

Η Βουλευτής, η οποία αν και βρίσκεται σε αποστολή της Βουλής των Ελλήνων στη Νέα Υόρκη, ενημερωθείσα από τη δημοτική αρχή, αλλά και από δημοτικούς υπαλλήλους για τη δυσχερή οικονομική κατάσταση του Δήμου Πύργου, η οποία έχει σοβαρές επιπτώσεις στη μισθοδοσία του προσωπικού απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό, με την οποία αφού παραθέτει τα προβλήματα, ζητά τη συνδρομή του γραφείου του προκειμένου να συντονιστεί καλύτερα και να διευκολυνθεί η χρηματοδότηση του Δήμου. 

Η Δρ. Αυγερινοπούλου επικοινώνησε παράλληλα με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Αργύρη Ντινόπουλο με τον οποίο συζήτησε το σοβαρό πρόβλημα της μισθοδοσίας. Η ίδια ζήτησε την οικονομική ενίσχυση του Δήμου τόσο για την ταχεία απόδοση της κρατικής ενίσχυσης, όσο και για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Ο κ. Ντινόπουλος διαβεβαίωσε την Δρ. Αυγερινοπούλου ότι θα συνεργαστεί με τον Δήμαρχο Πύργου για την καλύτερη αντιμετώπιση των εν λόγω προβλημάτων.